Uw ruimte in een handomdraai twee keer zo groot maken? Dat is mogelijk met een entresol van Tussenvloeren.nl. Een entresol, ook wel tussenvloer of mezzazine genoemd, is een gemakkelijke en goedkope manier om direct meer ruimte te creëren. En daar hoeft u geen grote verbouwing of verhuizing voor uit te voeren! Bij Tussenvloeren.nl bent u aan het juiste adres voor een tussenvloer op maat!

Meer ruimte nodig? Kies voor een entresol

Is uw bedrijf de laatste jaren hard gegroeid en bent u daardoor toe aan meer ruimte? Wilt u uw medewerkers een eigen werkplaats geven? Of past uw voorraad niet meer in uw magazijn? Het eerste waar u dan waarschijnlijk aan denkt is een verbouwing of wellicht zelfs een verhuizing. Maar het kan veel goedkoper en sneller, met een entresol. Tussenvloeren.nl is een online aanbieder van entresols. Een entresol is een verdiepingsvloer om extra opslag of werkruimte te creëren. Benieuwd wat Tussenvloeren.nl voor u kan betekenen? Neem contact met ons op!

Een entresol op maat

Er zijn vele voordelen van een entresol van Tussenvloeren.nl te noemen:

  • De entresol wordt op maat gemaakt en is dus aan te passen aan uw magazijn
  • Leidingen voor elektra en water zijn verwerkbaar in de vloer
  • De entresol is geschikt voor iedere branche omdat het eenvoudig overal toepasbaar is
  • De entresol heeft een draagvermogen van 100 tot wel 3500 kilo per m2
  • U bespaart in kosten want u ontwijkt zo een ingrijpende verbouwing of verhuizing
  • De entresol is gemakkelijk te demonteren of uit te breiden

Contact opnemen met Tussenvloeren.nl

Hebben wij u kunnen overtuigen van de voordelen van een entresol en wilt u direct een offerte aanvragen? Dat kan gemakkelijk via onze website. Wilt u eerst advies of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Tot uw dienst!

Facebooklinkedinyoutube