Zoekt u een oplossing voor de opslagproblematiek binnen bijvoorbeeld uw bedrijfspand of magazijn? Maar zit u daarbij niet te wachten op grote verbouwing of verhuizing met bijbehorende kosten? Dan is een etagevloer van Tussenvloeren.nl iets voor u. Met onze flexibele bouwsystemen leveren wij etagevloeren voor iedere branche. Met een etagevloer realiseren wij binnen een handomdraai extra magazijn- en/of kantoorruimte voor u. Wilt u ook direct inpandige ruimte creëren? Schakel dan de hulp van Tussenvloeren.nl in!

Voordelen van een etagevloer

Met een tussenvloer creëert u gemakkelijk meer ruimte. Er zijn echter nog veel meer voordelen van een tussenvloer te noemen. Zo heeft de vloer ondanks zijn lichte gewicht, een draagvermogen tot wel 3500 kilo per m2! Ook is vloer gemakkelijk te monteren en onderhoudsvrij. Daarnaast biedt de vloer ruimte aan diverse leidingen, zoals elektra en water. Bij Tussenvloeren.nl maken wij uw etagevloer volledig naar wens op maat. Onze vloeren zijn geschikt voor diverse ruimten én branches, omdat wij ze op maat ontwerpen en produceren. U kunt de vloer overigens ook naderhand nog laten aanpassen. Voor zowel uitbreiden als demonteren bieden wij diverse mogelijkheden!

Tussenvloeren.nl is uw partner in etagevloeren

Tusesnvloeren.nl is fabrikant en verkoper van etagevloeren, ook wel tussenvloeren of entresols genoemd. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het berekenen, ontwerpen, produceren, opbouwen, schoonmaken, uitbreiden en demonteren van etagevloeren.. Door efficiënt om te gaan met de ruimte en de constructie, kunnen wij met onze etagevloeren een verdubbeling van uw ruimte realiseren! Wij leveren uiteraard alleen maatwerk en daarom denken onze adviseurs graag met u mee. Neem contact op om met ons te spreken over de beste oplossingen die passen bij uw situatie en in uw budget.

Neem contact op of vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in een op maat gemaakte etagevloer van Tussenvloeren.nl? Vraag dan vrijblijvend een gratis offerte aan! Heeft u eerst nog enkele vragen? Schroom dan niet een neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord en adviseren u over de mogelijkheden. Creëer ook meer inpandige ruimte met een tussenvloer van Systeemvloer.nl!

Facebooklinkedinyoutube