Is uw bedrijf de laatste jaren hard gegroeid en bent u daardoor toe aan meer ruimte? Wilt u uw medewerkers een eigen werkplaats geven? Of heeft u te maken met seizoensdrukte en voor die periode extra ruimte nodig? U denkt dan wellicht direct een verbouwing of wellicht zelfs een verhuizing. Maar het kan veel goedkoper en sneller, met een magazijnvloer van Tussenvloeren.nl. Een magazijnvloer is een verdiepingsvloer om extra opslag of werkruimte te creëren. Kies voor een magazijnvloer van Tussenvloeren.nl en maak uw ruimte ook gemakkelijk twee keer zo groot!

Voordelen van een magazijnvloer

Behalve de ruimte die een magazijnvloer creëert, zijn er nog veel meer voordelen van een magazijnvloer te noemen. Zo is de vloer gemakkelijk te monteren en onderhoudsvrij. Ondanks zijn lichte gewicht, heeft de systeem vloer een draagvermogen tot wel 3500 kilo per m2! Daarnaast biedt de vloer ruimte aan diverse leidingen, zoals elektra en water. Bij Tussenvloeren.nl maken wij uw vloer ook nog eens volledig naar wens op maat. Zo past hij perfect in uw magazijn, waardoor de ruimte optimaal benut wordt. U kunt de magazijnvloer ook naderhand nog laten aanpassen. Voor zowel uitbreiden als demonteren biedt Tussenvloeren.nl diverse mogelijkheden!

Over Tussenvloeren.nl

Tussenvloeren.nl is een online aanbieder van magazijnvloeren, ook wel systeemvloeren, tussenvloeren of mezzazines genoemd. Met onze jarenlange ervaring en expertise adviseren wij u graag over de meest geschikte vloer. Wij weten alles van materialen en de wijzes van monteren, waardoor succes gegarandeerd is. Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Contact opnemen

Hebben wij u kunnen overtuigen van de voordelen van een magazijnvloer en wilt u direct een offerte aanvragen? Dat kan gemakkelijk via onze website. Wilt u eerst advies of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Tot uw dienst!

Facebooklinkedinyoutube