Wilt u verhuizen naar een ander magazijn omdat uw huidige te klein wordt? Of zit u te denken om uw bedrijfspand uit te breiden? Wacht even voor u deze ingrijpende beslissingen neemt. Met een mezzazine van Tussenvloeren.nl realiseert u zonder grote verbouwing of verhuizing extra ruimte in uw huidige pand. U zult versteld staan van het verbluffende resultaat; met een mezzazine wordt uw ruimte gemakkelijk twee keer zo groot!

Mezzazine van Tussenvloeren.nl

Tussenvloeren.nl is een online aanbieder van mezzazines, ook wel tussenvloeren genoemd. De tussenvloeren van Tussenvloeren.nl worden geheel voor u op maat gemaakt. Zo sluit de vloer perfect aan op uw pand, waardoor de ruimte optimaal benut wordt. De tussenvloer heeft een draagvermogen van wel 3500 kg per m2. Leidingen voor elektra en water zijn verwerkbaar in de vloer. Tot slot is de vloer ook nog eens gemakkelijk en snel te monteren. Binnen een handomdraai is uw ruimte twee keer zo groot!

Goedkoop meer ruimte creëren? Kies voor een mezzazine

Een mezzazine is een tussenvloer geschikt voor bijvoorbeeld een werkruimte, bedrijfspand of magazijn. Een mezzazine is niet alleen goedkoper dan een bouwkundige vloer maar beschikt ook over meer flexibiliteit. Het is makkelijk te demonteren, waardoor het mogelijk is om de vloer uit te breiden of zelfs te verhuizen. Benut uw pand ook optimaal met een mezzazine van Tussenvloeren.nl

Neem contact op

Klinkt een mezzazine als een uitkomst voor uw opslagproblemen? Dan wilt u vast weten wat Tussenvloeren.nl voor u kan betekenen. Aarzel niet en neem gerust contact met ons op! Onze gespecialiseerde adviseurs staan u graag te woord om te sparren over de mogelijkheden. Zo komen we tot de meest effectieve en efficiënte oplossing voor uw pand. Tot uw dienst!

Facebooklinkedinyoutube