Ervaart u te weinig ruimte in uw magazijn of kantoorpand? U vraagt zich dan wellicht af hoe u op een goedkope en snelle manier meer ruimte kan creëren. Tussenvloeren.nl heeft het antwoord op die vraag. Met een tussenvloer van Tussenvloeren.nl realiseert u namelijk in een handomdraai meer ruimte, zonder dat daar een ingrijpende verbouwing of verhuizing voor nodig is!

Jarenlang plezier van een tussenvloer

Tussenvloeren.nl is een online aanbieder van tussenvloeren, ook wel systeemvloeren, mezzazines, of etagevloeren genoemd. De voordelen van een tussen vloer kopen bij Tussenvloeren.nl op een rijtje:

  • U hoeft geen grote verbouwing of verhuizing uit te voeren
  • De vloer heeft een draagvermogen tot 3500 kilo per m2
  • U benut uw magazijn optimaal, doordat de vloer op maat wordt gemaakt
  • Leidingen voor elektra en water zijn verwerkbaar in de vloer
  • De vloer is gemakkelijk te demonteren of uit te breiden

Tussenvloer voor hogere winstgevendheid

Tussenvloeren.nl biedt voor elk opslagprobleem een oplossing. Het gebruik van kwalitatief goede en unieke producten maakt ons tot een toonaangevende leverancier van tussen vloeren. Een tussen vloer van Tussenvloeren.nl draagt daarnaast bij aan de winstgevendheid van uw bedrijf. Wilt u advies over hoe uw opslagprobleem het beste opgelost kan worden? Vraag het een van onze specialisten. Wij adviseren u graag over de beste maten, materialen en de wijze waarop de vloer moet worden opgebouwd.

Offerte aanvragen

Ziet u de voordelen die een tussenvloer u biedt en wilt u direct een offerte aanvragen? Dat kan op deze website. Heeft u een vraag of opmerking over onze tussenvloeren voor één van onze adviseurs? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Facebooklinkedinyoutube