Is uw magazijn te klein geworden en wilt u op een snelle en goedkope manier meer ruimte creëren? Tussenvloeren.nl heeft de oplossing voor u. Met een tussenvloer in uw magazijn creëert u snel en gemakkelijk extra inpandige ruimte. Een tussenvloer van Tussenvloeren.nl is geschikt voor iedere branche omdat het systeem overal eenvoudig toepasbaar is. Benut uw magazijn ook optimaal met een tussenvloer van Tussenvloeren.nl!

Hogere winst door tussenvloer in magazijn

Tegenwoordig staan effectief en efficiënt werken hoog op de agenda van vele bedrijven. Logisch natuurlijk, dit verlaagt de kosten, verhoogt de omzet en zorgt uiteindelijk voor meer winst. Meer ruimte creëren zonder ingrijpende verbouwing of verhuizing is een manier van effectief en efficiënt omgaan met uw magazijn. Wist u dat u met een tussenvloer gemakkelijk uw ruimte dubbel zo groot kunt maken? Dat wilt u toch ook? Neem direct contact op met Tussenvloeren.nl en informeer naar de mogelijkheden.

Voordelen van een tussenvloer

Met een tussenvloer creëert u dus gemakkelijk meer ruimte. Er zijn echter nog veel meer voordelen van een tussenvloer te noemen. Zo is de vloer gemakkelijk te monteren en onderhoudsvrij. Ondanks zijn lichte gewicht, heeft de tussenvloer een draagvermogen tot wel 3500 kilo per m2! Daarnaast biedt de vloer ruimte aan diverse leidingen, zoals elektra en water. Bij Tussenvloeren.nl maken wij uw tussenvloer volledig naar wens op maat. Onze vloeren zijn geschikt voor diverse ruimten én branches, omdat wij ze op maat ontwerpen en produceren. U kunt de vloer overigens ook naderhand nog laten aanpassen. Voor zowel uitbreiden als demonteren bieden wij diverse mogelijkheden!

Neem contact op of vraag een offerte aan

Hebben wij uw interesse gewekt met de mogelijkheden voor een op maat gemaakte tussenvloermagazijn? Neem contact met ons op en wij adviseren u graag. Direct een offerte aanvragen? Dat kan gemakkelijk via onze website. Voor u het weet heeft u meer ruimte!

Facebooklinkedinyoutube