Is uw onderneming uit uw huidige pand gegroeid, maar is verhuizen voor u geen optie? Heeft u te maken met seizoensdrukte en zoekt u voor die tijd in het jaar extra ruimte? Is uw magazijn eigenlijk te klein geworden voor uw voorraad? Wilt u extra verkoopruimte creëren met een verhoogde showroom? Een tussenvloer maken is dan een uitstekende keuze! Een tussenvloer is een verdiepingsvloer om extra opslag of werkruimte te creëren. Het is een fantastische oplossing indien u ruimtewinst wilt realiseren zonder dat een ingrijpende verbouwing of zelfs verhuizing nodig is!

Laat uw tussenvloer maken door Tussenvloeren.nl!

Een tussenvloer, ook wel systeemvloer, etagevloer of entresol genoemd, is de snelste manier om extra ruimte in uw huidige pand te creëren. De voordelen van een tussenvloer van Tussenvloeren.nl op een rijtje:

  • De tussenvloer wordt op maat gemaakt en benut uw ruimte daardoor optimaal
  • Diverse leidingen, zoals elektra en water, kunnen in de tussenvloer verwerkt worden
  • Met een draagvermogen tot wel 3500 kilo per m2 is de tussenvloer ontzettend stevig
  • De tussenvloer is demonteerbaar en uit te breiden
  • Er is geen grote verbouwing of zelfs verhuizing nodig dankzij een tussenvloer

Over Tussenvloeren.nl

Tussenvloeren.nl is een online aanbieder van tussenvloeren. Met onze jarenlange ervaring en expertise adviseren wij u graag over de meest geschikte vloer. Wij weten alles van materialen en de wijzes van monteren, waardoor succes gegarandeerd is. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!

Contact opnemen

Hebt u interesse in een op maat gemaakte tussenvloer van Tussenvloeren.nl? Vraag dan vrijblijvend een gratis offerte aan. Binnen een handomdraai realiseren wij extra inpandige ruimte voor u! Heeft u een vraag voor een van onze adviseurs? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Facebooklinkedinyoutube