Door heel Europa ontwerpen, produceren en monteren wij tussenvloeren. U kent de tussenvloer misschien onder een andere benaming. Voorbeelden hiervan zijn: entresolvloeren, systeemvloeren, mezzanine of etagevloer. Dankzij een tussenvloer creëert u gemakkelijk meer ruimte in uw werkplaats, bedrijfspand, magazijn of kantoor. De zelfdragende staalconstructie zorgen voor etages, wat een verdubbeling van uw ruimte met zich meebrengt. Wij vertellen u graag meer over tussenvloeren en de prijs ervan.

De terugverdientijd van tussenvloeren

Wanneer u het plaatsen van een tussenvloer vergelijkt met nieuwbouw of een verbouwing, is een tussenvloer vele malen aantrekkelijker. De prijs van een tussenvloer is onder andere afhankelijk van het materiaalsoort dat voor de tussenvloer gebruikt wordt. Elk materiaalsoort heeft een andere prijs. Er is al sprake van flinke prijsverschillen wanneer een vloer wordt gemaakt door een erkend tussenvloeren fabrikant of een “bekende”. Onze vloeren worden volledig doorberekend, zijn voorzien van een CE-kenmerk en voldoen aan de vastgestelde veiligheidseisen. Bij ons bent u verzekerd van de allerbeste kwaliteit. Belangrijke factoren die eveneens van invloed zijn op de kosten van een tussenvloer, zijn het draagvermogen van de vloer en de kolomafstanden. Gaat het om grote kolomafstanden, dan maken we gebruik van zwaardere kolommen en profielen, dit maakt de vloer duurder. Gelukkig zijn wij in staat kolomafstanden te realiseren tot wel 13 meter. Binnen twee jaar zijn de kosten van een tussenvloer al weer terugverdiend, in sommige gevallen zelfs al binnen 16 maanden!

Meer weten?

Op het gebied van advies, ontwerp, planning en montage van een tussenvloer zijn wij uw betrouwbare partner. Wij stemmen onze vloeren volledig af op uw wensen. Wilt u meer informatie over een tussenvloer en de prijs? Neem contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Onze medewerkers staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen. Bij ons bent u verzekerd van de perfecte service van begin tot eind.

Facebooklinkedinyoutube