Als ondernemer wilt u natuurlijk maar één ding: het maximale uit uw bedrijfspand of magazijn halen. Heeft u ook het gevoel dat dat bij u nu (nog) niet het geval is? Schakel dan de hulp in van Tussenvloeren.nl. Wij zijn een online aanbieder van verdiepingsvloeren, ook wel tussenvloeren of entresols genoemd. Een verdiepingsvloer is een systeemvloer die extra opslag of werkruimte creëert. En daar is helemaal geen ingrijpende verbouwing of verhuizing voor nodig! Realiseer ook meer ruimte in uw bedrijfspand of magazijn, meteen verdiepingsvloer van Tussenvloeren.nl!

Direct meer ruimte door verdiepingsvloer

De verdiepingsvloeren van Tussenvloeren.nl zijn geschikt voor iedere branche omdat het systeem overal eenvoudig toepasbaar is. Andere voordelen van de verdiepingsvloeren van Tussenvloeren.nl:

  • De tussenvloer is gemakkelijk en snel te monteren
  • De tussenvloer heeft een draagvermogen van 100 tot wel 3500 kilo per m2
  • De tussenvloer wordt volledig naar uw wens op maat gemaakt
  • De tussenvloer biedt ruimte voor diverse leidingen, zoals elektra en water
  • De tussenvloer is demonteerbaar en uit te breiden
  • De tussenvloer eist geen onderhoud en is erg licht in gewicht

Expertise van Tussenvloeren.nl

Tussenvloeren.nl heeft jarenlange ervaring en expertise over verdiepingsvloeren in alle soorten en maten. Wij adviseren u graag over de meest geschikte vloer. Onze materialen- en monteerkennis is groot, waardoor wij u advies op maat kunnen geven. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!

Contact opnemen

Hebben wij u kunnen overtuigen van de voordelen van een verdiepingsvloer en wilt u direct een bestelling plaatsen? Dat kan op deze website. Wilt u eerst advies of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Facebooklinkedinyoutube